Tento workshop je dynamickým a poutavým zážitkem, který se zaměřuje na pohybovou koordinaci, spolupráci a soupeřivé hry. Účastníci budou mít příležitost prozkoumat své fyzické možnosti a limity, vyjádřit se prostřednictvím různých pohybových cvičení a improvizačních her. Použijeme tréninkové a tenisové míče k nalezení nových cest a strategií pro hry a adekvátní reakce.

Workshop je navržen tak, aby rozvíjel schopnosti účastníků improvizovat v neustále se měnícím prostředí, rozvíjet jejich koordinační dovednosti a adaptabilitu. Skrze hravé a energické úkoly se účastníci naučí komunikovat neverbálně, reagovat spontánně a přizpůsobit se různým pohybovým výzvám.

Paweł Konior, zkušený facilitátor improvizace, vytváří bezpečné a podpůrné prostředí, kde mohou účastníci prozkoumávat své fyzické hranice a posouvat své limity. Paweł často používá různé předměty jako tyče, míče nebo judistické pásky pro lepší “komunikaci” během svých workshopů. Workshop podporuje účastníky, aby prozkoumávali svou kreativitu, riskovali a užívali si svého fyzického vyjádření.

Připravte se uvolnit se, spojit se s ostatními a objevit nové způsoby pohybu a hry.

Tento workshop je součástí série „Fluid Forces“ Pawła v Praze. Zveme vás také na jeho další workshop:

PAWEL KONIOR

performer, pohybový umělec a učitel.

Po absolvování Akademie tělesné výchovy a Salcburské experimentální akademie tance pracoval Paweł několik let v oblasti scénického umění v Holandsku, Belgii a Polsku jako tanečník a performer.

Tomasz Wygoda, Pedro Goucha, Einat Tuchman, More Shani, společnost T.R.A.S.H., Ugo Dehaes, Andrzej Marczewski, Gosia Haduch, Rita Vilhena, Iwona Olszowska jsou jen někteří, s nimiž spolupracoval.

Jeho sportovní zázemí mělo velký vliv na jeho způsob pohybu a výuky, kde se improvizace prolíná s technikou a zábavou.

Paweł má specifický a organický způsob práce, plný hravosti a spontánnosti, vytváří prostředí, kde se lidé mohou učit a přizpůsobovat se neustále měnícím situacím, což jim umožňuje rozvíjet jejich skutečný potenciál.

Jeho práce je ovlivněna praxí Fighting Monkey, bojovými uměními a kontaktní improvizací.

„Nikdy nejsme v rovnováze… hledání harmonie a rovnováhy je neustálý proces.“

KDY:

11.2. Sobota 10-17:30 hodin

CENA:

Early Bird do 31.1. 1 200 Kč

Předprodej do 11.2. 1 400 Kč

Počet vstupenek je omezený. Rezervujte si proto svoje místo co nejdříve.

Vstupenky najdete zde:
https://connect.boomevents.org/cs/event/ab7ac7c8-b48c-448d-b012-7c8a0b7243db